BOSANSKI ENGLISH

Profil


  Profil kompanije

  Energoinvest d.d. Sarajevo je  multidisciplinarna inžinjering kompanija sa dominantnom izvoznom orijentacijom. Mi smo vodeća inženjering kompanija u Bosni i Hercegovini čije  aktivnosti obuhvataju projektovanje i realizaciju kompleksnih objekata u zemlji i inostranstvu u oblastima elektroenergetike, hidrogradnje i građevinarstva, automatike, termoenergetskih i procesnih postrojenja i komunikacionih tehnologija.

  Zasnovana na velikom iskustvu i značajnim resursima, poslovna doktrina Energoinvesta se razvijala u periodu dužem od 60 godina, sa svim naporima usmjerenim ka profiliranju poslovanja u skladu sa potrebama i zahtjevima kupaca. Sposobnost Energoinvesta da realizuje kompletne projekte po principu „ključ u ruke“ u ugovorenom roku omogućio je kompaniji da stekne prestižnu reputaciju širom svijeta.

  Ključ uspjeha je u partnerskom odnosu sa klijentima putem pružanja raznovrsnih usluga iz područja projektovanja, inženjeringa, istraživanja i razvoja, transfera tehnologije i znanja, kao i zastupanja i finansijskog upravljanja do isporučivanja kompletnih rješenja.

  Uz jasnu strategiju i dobru organizaciju, dobri stručnjaci su od presudnog značaja za postizanje ciljeva kompanije. U tom smislu kompanija podstiče individualne kvalitete i angažira svoje uposlenike na način da najbolje mogu ispoljiti svoje sposobnosti kako bi bili učinkoviti i kompaniji i društvenoj zajednici.

  Integrirani  sistem upravljanja u Energoinvestu je prihvaćen kao ključni faktor uspješne poslovne politike i on se provodi u svim poslovnim funkcijama, procesima i aktivnostima.